Kontakt

Forma e kontaktit

Emri dhe Mbiemri *

Email adresa *

Titulli

Mesazhi juaj

Prizren – Qendra e prodhimit dhe shitjes

Adresa:

 • Fshati Lubizhdë p.n.
 • 20000 Prizren, Kosovë
 • Magjistralja Prizren – Therandë
 • Tel: +381 (0) 29 240 235
 • Mob: +377 (0) 44 119 775
 • E-Mail: info@logi-ks.com
 • Website: www.logi-ks.com

Prishtinë – Qendra e shitjes

Adresa:

 • Zona e re industriale – Veternik
 • 10000 Prishtinë, Kosovë
 • (Pranë Albi Center)
 • Mob: +377 (0) 45 433 900
 • Mob: +377 (0) 44 119 775
 • E-Mail: info@logi-ks.com
 • Website: www.logi-ks.com