Pllake Betoni – Shtruarja e kopshtit të shtëpisë me këtë lloj të pllakave i jep vlerë ambientit që ju rrethon. Lehtë vendosen dhe pershtaten me nevojat arkitektonike dhe kanë kosto minimale për mirëmbajtje.