Pllakë Terase tradicionale e rrafshtë me ngjyrë dhe teksturë me madhësi të ndryshme të granulateve. Përdoren për shtruarjën e terasave, oborreve, kopshteve, hapësirave dhe sallave të ndryshme industriale etj…